fml.

Tjock,fet,ful,hemsk,äckligosv.
Jag måste ffs banta. Jag vill osså vara smal. Och jag vill vara fin. Men det är på tok för mycket begärt.
Jag saknar bästa vän.
För älskling, det är du och jag mot världen

Verkligheten är en lögn.

Mänskligheten suger. Dem flesta ljuger.
Kommer förhoppningsvis en ny design på bloggen imorgon.
Förövrigt så ursäktar jag mig för att vara så ointressant, är dock en sådan tråkig människa när jag inte är sådär hyper, utan irriterar mig mest på varenda dag som går. Kommer antagligen inte vara sisådär 'intressant' efter att ha vart hos Angelica då jag kommer känna mig massa depp pågrund av saknaden. Men får väl se, kanske skriver lite om vad vi gjort osv..? Iaf så kommer det nog bilder.
stort btw- Tack Angelica & Nelly för att ni får mig till att orka varje dag som går. <3
Typ gammal bild..?

-Häpihäpihäpi :')-

Mraowr, på söndag drar jag till bästa vän~<3 osså ska vi träffa Nelly på måndagen. :> ¨
För älskling, det är du och jag mot världen. ♥

-Rubrikbrist.-


✖Jag saknar det.✖

Inget kommer någonsin bli som förut. Och ska jag vara ärlig så uppskattade jag det nog mer, sommaren 2010 kommer aldrig att glömmas. När vi faktiskt hade tid för varandra. När vi alltid satt å pratade på skype, vi kunde nästan sitta uppe hela nätterna och skratta. Numer känns det som om alla bara har fullt upp med skolan,spel&annat skit, som om jag långsamt mister kontakten med fler och fler av er. Eller kanske inte helt, men... Vi pratar knappt med varandra längre, å helt plötsligt så blev ju Emma&Oliver osams..?
Äsch, dra fram de lyckliga ansiktet nu. Kanske får träffa Angelica & Nelly snart ju. ♥
-Bilder från tvåtusentio...ღ-
http://www.youtube.com/watch?v=-zm6i-C0p1Y

F0ckf4c3.

Jag ger upp, om jag ska vara helt ärlig så gav jag upp för längesedan.
Du är underbar.

Problematiskt.

Okey, nu har jag inte skrivit sen jag fyllde år. Men har helt enkelt inte haft ork till att skriva.
Men wellwell, Sitter och knarkar låten älsk skrev till mig i födelsedagspresent. Antagligen bara Nelly som läser, (om ens hon? xD) så jag antar att du hört den. Men laddar upp den i nå annat inlägg. Å jag måste banta. Ska försöka vara smal så jag kan visa mig i bikini i sommar, uscha fya bläa hatar min kropp. ;n; Men ffs, jag saknar Bestie. När vi satt å såg på ' Titta vi spökar '. När vi gifte oss på fritidsgården, När jag låg och tittade på titta inte ner medans du smsade med Oliver, när vi var fjortisar, när en random gubbe sa ' Vad fina ni är tjejer ;; *Peddosmile*', näru träffade Anna å My, när vi köpte polkagrisar och rökte pipa, använde dem som käpp osv,  å ja. massa mer skoj. Nu ska jag titta på my name is Earl. Om jag fortfarande har internet så skriver jag under reklamen. Tjingeling ^^

RSS 2.0