nattinatti.

Går o lägger mig å läser resten av kvällen, o försöker glömma bort mänskligheten för ett litet tag.
Hoppas på en bättre dag imorgon... ♥
Godnatt.

Not again...

Snälla älskling, låt det inte hända igen... Jag klarar det inte, jag är inte stark nog. Vill bara gråta... Jag är inte stark nog... Ska jag vara ärlig... Så är jag livrädd. I need a hug.

Bajs, bajs och återigen, bajs.

Vill till nelly, orkar inte. Jävla bitch, varför ska du bo så långt bort för!?
Fotade syster idag igen, <'3 Var något mer... Prinsess/docktema idag.

Kärlek.


Alone.

Ensam hemma, huhu. Sitter å lyssnar på Never Shout Never & Ritar. ~ Vad jag ritar kanske ni kan få se senare... Tveksamt dock då den blir jätte fail. D;< Och jag är seriös. Blir verkligen inte bra. :c Men ah, skulle haft friluftsdag idag. Skulle cykla ca 1,5 mil,(cykla till skolan sen tebaks hit o ha orientering å sen till skolan igen) sen skulle vi ha dragkamp. Sen skulle iv typ till IP.. Venne vad vi ksulle göra där, men stannade hemma iaf. Nu ringere med, men orkar inte svara. $: Men jag svarade ändå. Det var Petter som ville att jag skulle hälsa en grejimoj till pappi. c: Men nu ska jag fortsätta rita. Bai!

I'm back bitches.

Går hem igen, slut på bloggpaus. Saknat mig?

F'låt.

Sista inlägget innan pausen. $: Men ja, jag är så dålig så jag kan inte sluta skriva. Men samtidigt känns det så tråkigt. .-.
Dagen var helt OK iaf. Dock så blev jag förjävligt arg när jag kom hem, anledningen får jag inte berätta. Dock så kan jag ju skriva att det är väldigt viktigt att alla medlemmar i gårdsrådet kommer dit imorgon. Men well,det var allt för mig. Ska ta en dusch, Lyssna på NSN o läsa Linas kvällsbok.<'3

Jag är en bonde, jag har mina kor.
Jag älskar mina kor, dem ger mig mjölk.
(Mjölken är dock inte så god.)
Efter det så sätter jag mig med gitarren
och låtsas som att jag kan spela.
Det min vän, gör mig glad. <'3

.

Ya... Som bilden säger, tar en bloggpaus. Orkar inte blogga, knappt någon som läser ens. Känns bah så meningslöst, har lust att isolera mig från mänskligheten ett litet tag. Dissa datorn, dissa mobilen, bara ta en paus från allt. Men jag vet ju själv att det inte kommer fungera, jag är en sån nörd. Kommer probably dissa Dayviews oxå dock, huhu. Finns så jävla mycket jag vill ändra på med mitt liv, som jag inte kan ändra. Men yaa, det är livet. Ska nog se om Shugo Chara. c:

 

/Hejdå för ett litet tag. -


Olagligt vacker.

Drog till Uppsala imorse, dem sålde inte väskan längre. :( köpte dock en jacka, t-shirt och sims2 Ikea.. xd Sen när jag kom hem gick jag typ ut o fotade stora syster. Människan är olagligt vacker!


No.

Vissa dagar bör man nog stanna kvar i sängen.

Shalalalala.

Blir inge åka till Uppsala imorgon: "Men du slutar ju så sent... Kan vi inte åka på Måndag eller i helgen?" , "Ni kan ju åka tidigt på lördagen :***"
Ah, typ nått i den stilen... Och jag orkar inte vänta tills på Måndag, & inte tänker jag gå upp tidigt på Lördag. Tidigare så lät det ju dock inte likadant, " Bra att du slutar sent. :*" Förhelvete människa, bestäm dig.
Får väl se om jag sitter hemma alldeles forever alone och seriöst dör av tristess imorgon och åker på Lördag ist, eller skiter i det helt. Asså ja, jag är sur. K. Måste plugga till NO-provet imorgon, orkar inte. Har matte diagnos oxå. Orkar ingenting. Jävla Nelly ska bort imorgon med. : (

Life is short, time is fast. No replay, no rewinds

Anledningen till varför jag hatar dig så,
är för att du är alldeles för lik mig.
Och jag är den värsta människan jag känner.


Orka mig lix.

Phail egopics ftw..

Life is about creating yourself.

Detta är inte OK, orkar inte... Seriöst.
Hihi, blir till att dra till Uppsala med storebror på Fredag. Han o jag bestämde att åka tsm någon dag för ett tag sedan, och eftersom att Ivana ändå inte kunde så kan väl han hoppa in ist. :3
Och blir seriöst galen på Örbyhus skola. Det är konstigt att dem inte lagt ner ännu. Kul att våran klass behöver flytta till bildsalen bara för att ettorna ska ta över vårat klassrum. Och kul att hela fking korridoren är full av leksaker & väskor. Kul att vi fick typ välja mellan att ha skåpen där vi har dem eller på andra sidan skolan. Kul att ungdomsgården måste byta lokal och våran fönsterfärg+det angie skrivit på mitt fönster försvinner tack vare skolan. KUL ATT JAG NYSS SLOG I MITT BEN SOM JAG HAR SVINONT I. Kul att jag ser ut som en full pingvin när jag går. Kul att jag ser ut som ett miffo på skolfotot. Kul att jag hatälskar mitt liv. Kul att jag suger. Kul att jag saknar Angie & Nelly som inihelvete.
Började på min onepiece idag med, [Tröttnade på att skriva kul.] eller a... Klippte ut det vita tyget som skulle vara i min luva, Vi har ju inte fått resten av tygerna som hon har beställt. Kanske blir klar i slutet av terminen, eller i slutet av nästa termin.. Lol. :( Är alltid så jävla seg på slöjden. Men orkar inte klaga mer, ska nog fixa mig å gå ut o ta bilder. Pusshej.
Bilden blev fett stor, orkar inte ändra dock. Lev med det.

Wups.

Fml, råkade komma på mig själv med att jag faktiskt längtar till vintern. Och att jag saknar mitt svarta hår, orkar inte med mitt orangea hår. >>:
Tycker synd om den lilla tanten som försvunnit, helikopter som är ute efter henne oxå. Men dem tror att hon hade med sig en matsäck då dem hittade något vid nån sjö. Folk tror att hon är död med ju... Men vad vet vi? Hon kan ju faktiskt vara vid liv, hon kanske pallat äpplen eller nå annat. Å är inte heller helt säker på att det blir nå av att åka te Uppsala på fredag, vet inte om Jimmy vill åka längre... Men äsch, får väl se då.
Fml, även jag kan bjuda på mig själv ibland.</3

FML.

Hittills så tror jag faktiskt att allt den här dagen bara gått fel...
Började dagen med att vakna en halvtimme för tidigt och sedan inte kunna somna om, orkade inte heller platta håret så noga då man endå skulle få gå till bussen i spöregn. Väl i skolan fick vi reda på att vi ska få börja ha våra lektioner i bildsalen tack vare att ettorna ska ha vårat klassrum tills vi börjar i åttan. Fast jag, Elin & Ivana gjorde en lapp som det stod " Till ettor: Tack för att ni tog vårat klassrum. >:( //sjuor ♥ " Haha, nolifers. </3 Oxå skulle vi ha engelska då jag inte hittade mitt häfte (Som hittades i Elins mapp mot slutet av lektionen. xd) så jag fick lov att jobba med Ivana. När jag hade kommit hem så hade vi fått skolfotona, gissa om jag blev gladchey? <333333 Nej, det blev jag inte. Blev snarare skitsur över hur fking bajs jag såg ut. KANSKE kommer bild senare, men bara kanske. Såg förihelvete värst ut på klassfotot med, man bah " YaaY <333 "

Thaai taxiii

Så jävla grymma. :d

V-inlägg.

Haha, fick bah för mig att göra ett inlägg. Ett tips är att höja volymen massa för att höra något. :( (Hör inte ens vad jag själv säger, fastän jag har hög volym... Lyckat </3) Mya.

You make me smile when youre not even trying. ☻

"Ok." Är detta ett hejdå?
Har du tröttnat på mig redan?
Vad hände då med "föralltid"?
Så många frågor utan svar...
Jag saknar det vi en gång var.
Ska jag vara ärlig, så vet jag
inte ens hur det hände...

Nelli, bästa vän. Du vet att jag älskar dig, right?
Förlåt om jag är jobbig osv. Säg till mig om det
går överstyr, ok?
Nellii, du är underbar,rolig,snäll&jävligt vacker.
Att prata med dig får mig oftast på superhumör,
sålänge inte du är sadface.
När du är ledsen - är jag ledsen.
Är du glad - Blir jag glad.
Du gör mig lycklig genom att bara existera. Jag älskar dig. <'3
Förlåt för att du råkade se helstörd ut&större än mig... Kortare oxå för den delen, men bilden blev inge bra heller. :c

Här sitter jag i gräset o chillar.


When you have crazy friends - You have crazy times. ♥

Hungrig...

Life is about creating yourself.

För jag vill leva jag vill dö i noooorden. <-- eller?

HEEEEJ, här sitter jag. Och jag är faktiskt glad idag.  Fryser, men rä glad. Vet inte varför...
Hade HK idag, var la OK. Vi skulle göra äppelpaj, men ingen i min grupp ville ha äppelpaj så vi fick göra jordgubbspaj. $: Sen var jag med Ivana, hon färgade håret svart. Osså såg vi på film, "Let me in" mobbaren är fett sötig ok. $$$: Osså gick vi ut & tog bilder. Tror vi inte gjorde så möe mer, drog hem runt 6 så jag kunde äta & duscha. Fortfarande inte ätit, ehe. Hungrig. >:
MEN NU SITTER JAG & PRATAR MED ÄLSKADE NELLIIIIIIIIIII <3 Nolifer, haha.. ): Men jag vill ha lov. Skoljoggen på onsdag, orkar inte. Idrott imorgon, idrott på onsdag med för den delen och på torsdag så äre soprov. Inte pluggat ett skit, kommer inte kunna ett skit heller. Så svårt. ;___; Men äsch, har inget och skriva. Palla, säkert tråkat ut er med min dag redan. Pusshej <3 Osså prata med Angie.. Om ni undra asså.

You know my name, not my story.


Here I am, this is me. & I'm stronger than you ever thougt I'd be.

Ya... Goddag. Eller Godkväll jag kanske bör skriva, klockan är ju trots allt 20.05. Sitter helt forever alone med en stor läskig spegel bredvid sängen, å klippte luggen igår. Syns dock inte så mycket, gjorde den bara lite kortare. [Fast så vare ju felicia som gjorde't. (a)] Osså vare juu en loppis här idag, inte möe som blev sålt. Men lite vare ju iaf, var ganska trevligt där endå. Felicia kom ut efter ett tag med, o sen smet hon iväg med Jennifer. /: NU KNACKAR DET! Undrar vem det kan vara... Facebook laggar som fan osvosv, pusshej.

Loppis.

Några saker fick vi sålt iaf.

Fett cool i farfars hatt.

Dålig&ful cambild, men äsch.

-♥-




I brist på ett liv.

' Dagens outfit. '

Kunde inte låta bli... :( Och min rumpa ser fett stor ut i den</3

Elektropop.

Nolifer.

I'm not mean, you just don't deserve my kindness.

I know everything happens for a reason, but sometimes I wish I knew what that reason was.

I tried being normal, But I didn't like it.

Här kommer lilla Felicia, hohojaja! ätande på sin lilla korv, hohojaja!
I brist på att ha något att skriva. Hon tycker tydligen inte ens om korv...
"Du glömde ditt godis i mitt rum" Är allt svar man får när man frågar vad man kan skriva, - STOR HJÄLP.
Tjockisen pratar bara om mat, fast hon är smal... Hon tror att hennes korv är sur på henne.
Well, drog på discot igår, fått massa träningsverk i benen. YaY- Haha, vann en danstävling iaf. Fett cool jag är! :( Fick nyss veta att jag inte var cool, ska nog gå och vara lite emo i mitt hörn. :c Sen sov jag hos Ivana med. Ochoch... Idag hat jag städat råttornas bur & Chillat med Felicia. [Seriously, råttorna bör lära sig hur man använder en toalett.] Sen begav vi oss hem till Jimmy på filmkväll! Fast utan Felicia. Och sen hem igen :O Dog när vi skulle gå dit&hem. Mina stackars ben </3 Men well, ska glo på Felicia medans hon äter bajs.

Bild från förra året, ehe. Älskar dig tönt. <3

Ditt öga, mitt öga, ditt öga, mitt öga.


Inte OK.

Vackraste människan som finns. Seriously.

I have no idea.


I love my life & the ones in it. ♥

Maow, min käre pappsi har fått min mobil till liv igen. <3
Så ska snart ta å hoppa in i duschen sen dra till ungdomsgårN... Eller först föna & platta så att tiden går o klockan blir sex. >: Eller kanske dra på disco i skolan? ;; fast nä.. tror inte jag orkar. Har inte råd heller. HAHAHA </3 kostar bara 20 kr.. :'( Har nog egentligen ingen större lust heller... Eller? beslutsångest. Vet inte om det började fem eller sex? Asså ne.. Ska hoppasi n i duschen nu, Felicia är klar tror jag. Pusshej. ♥

RSS 2.0